FRANK BRUNNER

Maleri og grafikk fra 2016

12. november – 04. desember

Åpning: lørdag 12. november kl 12.00

Etter å ha bodd og arbeidet flere år i New York og på Malta, er Frank Brunner tilbake i Norge, der han har hatt flere store utstillinger. Brunner stiller ut nye malerier og en ny serie grafikk som nettopp er blitt ferdigstilt.

Bærum Kunstforening ønsker ham velkommen til Sandvika enda en gang. Første gang han stilte ut hos oss var i mars 2011. Det som gjør Frank Brunners arbeider så interessante, er det som oftest går igjen i hans bilder – speilinger og reflekser og evnen til å skape poetiske historier av helt vanlige motiver. Betrakteren blir tatt med inn i en verden der man selv må fullføre historien.

Frank Brunner er utdannet ved Statens Kunstakademi og Ilja Repin Statsakademi i St. Petersburg. Han har også en master i fine art fra Yale University.

Ved interesse for en førvisning ber vi kontakte daglig leder i Bærum Kunstforening Gerald M. Bliem. (Dir. tlf.: 406 44 261)

icon-userKunstner: Frank Brunner