VELKOMMEN TIL SOMMERUTSTILLING!
Åpent alle dager 12-16 inkl. mandager

AFTERWORK VERNISSAGE
Torsdag, 30.6. kl 15-18

Bærum Kunstforening ønsker velkommen til årets sommerutstilling tors. 30.6. fra kl 15.00. Utstillingen viser over 100 grafiske verk av rundt 50 kunstnere som er representert gjennom Bærum Kunstforening. Bildene selges rett fra vegg, men vi utfører også innramming av løse arbeider fra vår grafikkbeholdning.

Følgende kunstnere vil være representert under utstillingen:

icon-userKunstner: Odd Nerdrum, Bjørn Ransve, Karl Erik Harr, Pushwagner, Helene Knoop, Runi Langum, Yngve Reidar Vold, Gunn Vottestad, Nico Widerberg, Elisabeth Werp, Christopher Rådlund, Svein Bolling, Ingri Egeberg, Tone Dietrichsen, Morten Haug, Jørgen Holen, Liv Heier, Mi-Jo, Morten Juvet, Knut Steen, Gabrielle Kielland, Roar Kjernstad, Kåre Tveter, Cathrine Knudsen, Ole Lislerud, Dang Vanty, Lars Erik Nilsen, Beate Stringberg, Peter Esdaile, m. fl.